Kultur og events

Luk alle
Åben alle

I Struer Kommune har vi en række større tilbagevendende events, som du kan læse mere om her:

 

Kilen Rock

Run to the Beat

Sans Fødevarefestival

Struer Action Sport Festival

Struer Tracks

Venø Festival

Jegindø Festival

 

Se alle events og oplevelser

I Struer Kommune er der en lang række kulturinstitutioner, der hver især har mange forskellige tilbud. Der er derfor gode muligheder for, at du kan finde et tilbud eller et arrangement, som er spændende for netop dig.

Kulturen lever på tværs af kommunegrænser, og det samme gør de borgere, der oplever og bruger kulturtilbuddene. Derfor har Struer Kommune og de andre midt- og vestjyske kommuner fælles ejerskab til en stor del af de midt- og vestjyske kulturtilbud, -tiltag og -indsatser.

Eksempler på kultur i fællesskab: 

Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjylland 

Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjyllands vision er at synliggøre kulturlivet i Midt- og Vestjylland i fællesskab. Det sker ved fælles markedsføring, kulturdebat, kompetenceudvikling, fælles kulturprojekter og netværk på kryds og tværs.

Medlemmerne i Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjylland er kommunerne Lemvig, Struer, Holstebro, Ringkøbing-Skjern, Herning og Ikast-Brande og 46 kultursteder.

Udvalgte områder i aftalen er Talentudvikling, Scenekunst, Musik, Kulturarv og Børnekultur. 

Aftalen omfatter to nationale opdrag: 'Videncenter for Unge stemmer' ved Den Jyske Sangskole i Herning og 'Fortiden set fra Himlen. Luftfoto-arkæologi på Holstebro Museum'.  

Familie ved stranden
Familie ved stranden

Går du med flyttetanker?

Kom tæt på mennesker, teknologi og natur i Struer Kommune. Her kan du udforske, hvordan det er at bo, leve og drive erhverv i hjertet af Nordvestjylland.

Har du spørgsmål, så kontakt