Arrangementer for erhvervslivet

Arrangementer for erhvervslivet

Vidste du, at du som erhvervsdrivende i Struer Kommune kan komme til tema-arrangementer og mødes og sparre med andre virksomheder i et åbent forum? Du kan her også dele dine synspunkter direkte med politikere og medarbejdere ved Struer Kommune. 

Et tæt samarbejde med det lokale erhvervsliv prioriterer vi højt. Arrangementerne er en god indgang til både netværk og samarbejde, og det er gratis at deltage. Vi håber at se dig.

Læs mere og meld dig til under hvert arrangement:

Arrangeret af Struer Handelsstandsforening og BusinessPark Struer.

Giv din butik et fremtidsboost

Kom med til et gratis Bizz Up event, hvor vi byder velkommen til en aften, med det formål at inspirere og motivere til at opgradere og genopfinde din detailbutik.

Kom og hør Torsten Bo Jørgensen præsenterer konklusionerne fra sin nye bog "Vinderbutikker - en guide til glade kunder og god bundlinje". Tag hans kreative idéer og guldkorn med hjem til jeres egen butik.

Se program og meld dig til her

Arrangeret af: StartVækst & Struer Kommune

STARTVÆKST Holstebro, Struer og Lemvig inviterer alle med passion for egen virksomhed til en inspirerende aften i selskab med en række erfarne iværksættere, der vil dele ud af deres oplevelse og give gode råd til succes.

Læs mere og meld dig til

Drømmer du om at starte egen virksomhed, eller er du lige opstartet? Så gå ikke glip af STARTVÆKST Holstebro, Struer og Lemvigs gratis iværksætterkursus.

Læs mere og meld dig til her

Netværk og fredagsbar for erhvervslivet i Struer Kommune
BusinessPark Struer inviterer alle virksomheder og ansatte i Struer til B2B bar - erhvervslivets fredagsbar!

Læs mere om fredagsbar her

Dato og nærmere info kommer

Dato og nærmere info kommer

Dato og nærmere info kommer

Har du spørgsmål, så kontakt

Erhvervsteamet

erhverv@struer.dk

Ring til Erhvervsplaymaker Søren Smedegaard Rasmussen: 21 38 33 10