Seniorliv

Pensionist og hvad så? Når pensionisttilværelsen melder sig, er det for mange en mulighed for at fylde hverdagen med menings- og værdifulde aktiviteter. Ønsker du hjælp til at afsøge, hvilke muligheder for aktiviteter og socialt samvær der findes, er Struer Kommune klar til at hjælpe dig.

Aktivitetscenter Struer

Er du lige blevet efterlønner eller pensionist, kan du deltage i de åbne aktivitetstilbud i Aktivitetscenter Struer og på Solvang i Hvidbjerg.

I aktivitetscenteret kan du finde aktiviteter for enhver smag. Cirka 40 ugentlige aktiviteter afholdes hele året for ældre og seniorer - blandt andet kreative aktiviteter, motion og træning samt sprogundervisning.

Læs mere på Aktivitetscentrets hjemmeside

Aktivitetscenter Thyholm

I Aktivitetscentret skaber vi rammer for fællesskaber og sociale relationer. Her er plads til alle, og vores mål er, at det er et sted, hvor fællesskaber trives og lever.
At være en del af et fællesskab beriger os alle. Det giver os støtte, tryghed og opbakning i livet og giver mulighed for at finde nye relationer og venskaber fyldt med gode oplevelser.

Vi tror på, at vi kan mere sammen end hver for sig, at det gør godt at mødes om aktiviteter og at selv små handlinger skaber forandringer.
Vi forventer, at der er åbenhed og tolerance over for hinanden trods forskelligheder. Fællesskaber og sundhed gror, når vi møder hinanden med gode intentioner.

 Aktiviteterne er for alle pensionister og efterlønnere, de unge ældre, der vil opleve noget spændende og aktiverende i samvær med andre.

Aktivitetscenter Thyholm samarbejder med Aktivitetscenter Struer og tilmelding foregår via Aktivitetscenter Struers hjemmeside

 Læs mere på Aktivitetscenter Struers hjemmeside

Foreninger

I Struer Kommune er der en række foreninger, der tilbyder aktiviteter til senior.

Senest opdateret 19-04-2024
Kontakt

Aktivitetscentre

Aktivitetscenter Struer
T:  24 87 71 47

Aktivitetscenter Thyholm
T:  30 57 59 21

Kontakt

Center for Kultur

E: kultur@struer.dk 
T: 96 84 85 22

Vi anbefaler, at du bruger sikker mail, hvis du skal sende personoplysninger til os

Skriv via Borger.dk (Borger)

Skriv via Virk.dk (Virksomhed)