Brevstemme

Har du ikke mulighed for at møde op på dit lokale valgsted på valgdagen, har du, hvis du er stemmeberettiget, mulighed for at afgive brevstemme. Det er muligt at brevstemme fra d. 5. oktober til d. 12. november hos Borgerservice i Struer.

Vi anbefaler at du bestiller tid til brevstemme, for at undgå ventetid.

Bestil tid til brevstemme

Efter at have vist gyldig legitimation er det muligt at afgive stemme på en blanket, som så gemmes til valgdagen.

Det er muligt at ændre sin brevstemme inden valgdagen. Her skal man blot indsende en ny brevstemme, da det er den senest indleverede stemme som er gældende.

Har man brevstemt, kan man ikke også stemme på valgdagen.

Læs mere om brevstemmeafgivning

Luk alle
Åben alle

Fra den 5. oktober 2021 har du mulighed for at brevstemme til Kommunal- og Regionsrådsvalget 

Du kan afgive brevstemme i Borgerservice i Struer (Smedegade 7) indenfor vores normale åbningstid, som er mandag – onsdag kl. 10.00 – 15.00, torsdag kl. 10.00 – 17.00 og fredag kl. 10.00 – 12.00. 

Som en ekstra service tilbyder Struer Kommune at du kan bestille tid til at brevstemme i vores åbningstid, så du kan undgå, at der opstår ventetid. Dette kan du gøre på vores hjemmeside eller ved at ringe på tlf. 96848493. Såfremt du ønsker at brevstemme i Borgerservice åbningstiden uden at have bestilt tid hertil, må der påregnes, at der kan opstå ventetid idet, der kan være mange ekspeditioner. 

Struer Bibliotek tager imod brevstemmer uden tidsbestilling i tidsrummet 15.00-17.00, dagligt, samt lørdage 10.00-13.00. 

Borgerservice holder ekstraordinært åbent på følgende dage, hvor du også har mulighed for at møde op og brevstemme uden tidsbestilling. Her kan der opstå ventetid: Lørdag den 30. oktober fra kl. 9.00 – 14.00 og lørdag den 6. november fra kl. 9.00 – 14. 00. 

Bestil tid til borgerservice

Du har mulighed for at anmode om at afgive stemme i dit eget hjem, hvis du: 

• På grund af sygdom eller manglende førlighed er forhindret i at møde op på valgstedet eller brevstemme i Borgerservice. 

• Ikke har lejlighed til at stemme på sygehuse, plejehjem, beskyttede boliger og andre institutioner mv. 

Hvis du vil brevstemme hjemme hos dig selv, kan du anmode herom i perioden mellem den 19. oktober og den 4. november 2021 kl. 18. Modtager du hjælp fra den kommunale hjemmepleje eller Privathjælpen i Struer, kan du bede din hjemmehjælper om et ansøgningsskema. Alternativt kan du kontakte Borgerservice på telefon 96848493. 

På brevstemmestedet i Borgerservice i Struer er der følgende hjælpemidler til rådighed:

  • Hæve-/sænkebord
  • Lup til svagtsynede
  • Lampe, der giver et bedre lys til svagtsynede
  • Mulighed for at brevstemme fra egen bil

Sådan brevstemmer du

Har du spørgsmål, så kontakt