Run to the Beat offentliggør årets musikkunstnere

Publiceret 19-03-2024

Musikprogrammet for Run to the Beat løbets afsluttende koncert er klar, og der er lagt op til et After Party fyldt med skønne toner af pop-, folk- og rockmusik.

Run to the Beat er nu klar med musikprogrammet for dette års efterfest. Traditionen tro slutter det musikfyldte septemberløb med et brag af et After Party på Bang & Olufsens græsplæne, hvor løbere og publikum kan nyde 3 stærke liveoptrædener.

Skøn musik fra danske kunstnere

Første kunstner på scenen bliver den danske singer-songwriter Tina Dickow. Hun får æren af at skyde festen i gang med sine ørehængende poptoner. Tina Dickow har en lang sangkarriere bag sig, så der bliver derfor god mulighed for at nyde både klassikere og nyere hits fra hendes solide diskografi.

Herefter står koncerten på en anden dygtig sangstjerne i form af den danske sanger og guitarist Jacob Dinesen. Dinesen er kendt for sin energiske americana-musik, der kombinerer rock og keltisk folkemusik. Hele festen bliver sluttet af med festlig musik fra kopibandet Midt om Natten, der kommer til at bringe liv til elskede hits fra Kim Larsens store sangskat.

Der er hermed lagt op til en kavalkade af skøn musik til After Party, der byder på både spritnye hits og en tur ned ad memory lane.

Billetsalget går derudad

Ligesom sidste års Run to the Beat er det igen muligt at deltage i løberuterne 5 km, 10 km og halvmaraton. Undervejs byder løbet på sjove ”heppestationer” samt musiske løbestationer anført af unge DJs.

Hvis du udelukkende ønsker at deltage i koncerten, er det dog muligt at købe billet specifikt til Run to the Beat’s After Party. Du kan købe din billet og holde dig opdateret om programmet på Run to the Beats officielle hjemmeside.