Velkommen til struer.dk i nyt design

Publiceret 28-05-2024

Den nye hjemmeside skal gøre det nemmere for borgere og virksomheder at finde informationer og betjene sig selv

Dagligt kommer omkring 300 personer igennem den digitale hoveddør til Struer Kommune, en hoveddør, som nu har fået nyt udseende. Du finder de samme informationer og gode muligheder for online selvbetjening, men indpakningen er ny. Et nyt websystem med forbedrede funktioner og design.

I dag kommer de fleste borgere til kommunens hjemmeside fra deres mobiltelefoner. Danskerne er nettet på deres telefon. Derfor har vi valgt en hjemmesideløsning, der er optimeret til netop mobilvisninger. Det skal være nemt at skrive sit barn op til skole, give et praj om et hul i vejen og alle mulige andre opgaver, man har brug for kommunen til.

Næsten alle kommer til kommunens hjemmeside med et konkret ærinde. Derfor er søgefunktionen blevet tydeligere for at hjælpe dig hurtigt frem til det, du leder efter. Desuden er hjemmesiden tydeligt delt op med indgange for borgere, erhverv og politik.

Nyt er også fanen "Oplev vores egn", hvor det bliver lettere for dig at finde events og arrangementer i kommunen.

Der er desuden gjort et stort arbejde for at gøre den nye hjemmeside tilgængelig for alle, så også borgere med handicap og funktionsnedsættelser kan benytte den. Hjemmesiden lever op til de standarder, der er fastsat.

Vi kommer til løbende at arbejde på at udvikle og forbedre hjemmesiden, sådan at kommunens kommunikation med borgere og virksomheder hele tiden tilpasses borgernes behov. Har du input til den nye hjemmeside, er du velkommen til skrive til os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du finder sider eller funktioner på den nye hjemmeside, der ikke virker.

Send dine idéer ind her