Run to the Beat melder udsolgt

Publiceret 06-05-2024

Om end startdatoen for dette års Run to Beat først er d. 7. september, kan arrangørerne allerede melde helt udsolgt af deres løbsbilletter. Der er dog stadig mulighed for at skaffe billetter til løbets After party.

Siden billetsalget til dette års Run to the Beat-løb blev kickstartet tilbage i februar, har løbsbilletterne hurtigt fået ben at gå på. Takket være den store opbakning, kan arrangørerne derfor allerede melde helt udsolgt. Det er til trods for, at der er flere måneder til løbets startdato lørdag d. 7. september.

Stadig mulighed for at skaffe After party-billet

Hvis du er interesseret i at deltage i den afsluttende koncert, er der dog gode nyheder. Siden det er løbsbilletterne, der er udsolgt, er der nemlig stadig tilgængelige billetter til løbets After party. Det betyder, at du stadig kan nå at få fingre i din helt egen festbillet. Her kan du til After partyet se frem til et brag af en koncert, der byder på skøn musik fra kunstnerne Tina Dickow, Jacob Dinesen og bandet Midt om Natten.

Håber at kunne frigive flere løbsbilletter

Styregruppen bag Run to the Beat arbejder dog benhårdt på at kunne frigive flere løbsbilletter. Du kan nemt holde dig opdateret om løbet og billetstatussen på Run to the Beats officielle Facebook-side.

Hertil har arrangørerne åbent op for muligheden for at kunne tilmelde sig en venteliste. Ved at skrive dig op, bliver du altså en af de første, der får besked, når løbsbilletterne bliver frigivet.

Skriv dig op til ventelisten her