Ny lægeklinik på Thyholm

Publiceret 19-06-2024

Kommunens borgere på Thyholm kan se frem til en ny lægeklinik i Hvidbjerg 1. september – drevet af Region Midtjylland.

Region Midtjylland har netop i dag meldt ud, at man opretter en regionsklinik på Thyholm. Den erstatter den hidtidige lægeklinik i Hvidbjerg, som lukker. Berørte borgere får inden lukningen direkte besked om deres nye lægetilbud fra regionen.

- Vi glæder os over, at borgerne på Thyholm også i fremtiden vil have et lokalt lægehus. Det er godt, at regionen har besluttet at etablere en regionsdrevet lægeklinik. I en tid, hvor manglen på praktiserende læger er stor, er det her den rigtige løsning, sider formand for Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsudvalget i Struer Kommune, Steen Jakobsen.

Regionen fortæller i en pressemeddelelse i dag, at man nu arbejder videre med at sikre en god løsning i forhold til læge set-up i klinikken, som sikrer kontinuitet, og at tryghed og kvalitet i behandlingen har den højeste prioritet. Håbet er, at klinikken på sigt kan bane vejen for at tiltrække en fast privat praktiserende læge til området, oplyser regionen i sin pressemeddelelse.
Der er i alt 1850 borgere tilmeldt lægeklinikken i Hvidbjerg i dag. De overgår alle til den nye klinik fra 1. september. Borgerne får automatisk besked om det fra regionen.