Limfjordsskolens gåture samlede 159.750 kr. ind i den gode sags tjeneste

Publiceret 02-02-2024

I forbindelse med ’Børnenes Danmarks Indsamling 2024’, kan Limfjordsskolen glæde sig over at have samlet over 150.000 kr. ind til fejl- og underernærede børn i Uganda. Læs mere her.

159.750 kroner til velgørenhed! Det var det flotte slutresultat, som Limfjordsskolens elever og lærere stolt kunne vise frem på storskærmen hos Folkets Hus. Skolens indsamling er en del af DR’s nationale gå-kampagne Børnenes Danmarks Indsamling med undertitlen ”Vi går sammen”.

I år var fokus på at donere penge til fejl- og underernærede børn i Uganda. Det foregik ved, at Novo Nordisk gav 20 kroner hver gang et barn gik én kilometer – indtil der var registreret 500.000 kilometer.

I løbet af kampagneperioden arrangerede Limfjordsskolen således gåture i skoletiden. Her troppede både lærere og elever troligt op uanset om, vejrudsigten viste sne eller regn.

En hyggelig dag midt i regnvejret

Midt i regnen dukkede alle Limfjordsskolens børn og personale op hos Folkets Hus trods det våde vejr. Foran husets udendørs storskærm fejrede skolen hermed afslutningen på deres fælles gå-indsatser.

Det blev markeret med musik, hvor de bl.a. sang skolens helt egen sang. Som en fin krølle på hele arrangementet fik børnene en chokoladebolle og juice, lavet af skolens kantine, med til deres gåtur hjem.

Nu er næste skridt lørdag den 3. februar, hvor Danmarks Indsamlingen løber over skærmen på DR1. Her bliver det samlede kilometerantal, som de deltagende børn har gået, afsløret i den første time af Indsamlingsshowet.

Skal du se med?