Få gratis telefonisk rådgivning til et nikotinfrit liv hos stoplinien.dk

Publiceret 08-02-2024

Som ung i alderen 15-25 år, der ønsker at stoppe din nikotinafhængighed, kan du nu få gratis telefonrådgivning hos Stoplinien.dk

Er du i alderen 15-25 år, og vil du gerne have hjælp til at blive nikotinfri? Så er Stoplinien.dk’s nye rådgivningstilbud måske noget for dig.

Med det nye initiativ tilbyder Stoplinien nemlig gratis og anonym telefonisk rådgivning til dig, er overvejer eller ønsker at komme din nikotinafhængighed til livs.

Hvad indebærer forløbet?

I din rådgivningssamtale tager Stoplinien udgangspunkt i netop din situation. Her møder du altså ikke fordømmelse, lange foredrag eller løftede pegefingre. Derimod hjælper de med at lægge en plan for, hvordan du kan:

  • Nå dit mål
  • Håndtere abstinenser
  • Få den bedste opbakning, støtte og forståelse fra dine venner og familie
  • Klare at være nikotin i situationer, hvor du normalt bruger nikotin

Stoplinien kan også rådgive om andre hjælpemidler.

Sådan fungerer det

For at komme i gang med tilbuddet, skal du sende en sms med teksten ”Rygestop” eller ”Snusfri” til 1231, så bliver du ringet op af en rådgiver inden for 1-3 hverdage.

Du kan også ringe på tlf. 80 31 31 31, hvor medarbejdere sidder klar ved telefonen i tidsrummene:

Man-tors.: kl. 10-20

Fredag: kl. 10-16

Find mere information på Stoplinien.dk

Andre tilbud til nikotinstop

Udover ovenstående tilbud, kan vi i Struer Kommune også tilbyde dig god rådgivning til at komme ud af din nikotinafhængighed. Det inkluderer både individuelle og gruppebaserede forløb. Du kan se vores forskellige rådgivningstilbud til dig her: