Ny tilbudsportal i Struer Kommune: Socialkompas giver overblik over sociale aktiviteter nær dig

Publiceret 04-04-2024

Find let nye fællesskaber, fritidsaktiviteter og sociale tilbud med Struer Kommunes online tilbudsoverblik ’Socialkompas’.

I samarbejde med Frivilligcenter Struer kan vi endelig løfte sløret for en ny spændende tilbudsportal, der skal gøre det lettere at finde fællesskaber, fritidsaktiviteter og sociale tilbud nær dig.

Portalen hedder Socialkompas og fungerer som et stort digitalt katalog over en bred vifte af aktiviteter, der sker rundt i Struer Kommune. Det inkluderer tilbud fra lokale aktører som foreninger, kommunale institutioner og frivillige fællesskaber.

Find nye fællesskaber og sociale tilbud med ét enkelt klik

På Struers Socialkompas kan du allerede nu dykke ned i over 500 tilbud af både fysiske og online aktiviteter. Det kan f.eks. være inden for kategorier som seniorliv, børn og unge, pårørende, sundhed og andre relevante livsemner. Det kan være alt fra mødefællesskaber, idrætstilbud, telefonrådgivning til netværksgrupper.

Socialkompas samler nemlig såkaldte uvisiterede kommunale tilbud og andre sociale indsatser. På den måde kan du med få klik finde en aktivitet, der passer perfekt til dig eller en, du kender.

Skal du have dit tilbud med?

Vi arbejder hele tiden på at udvide tilbudsoversigten, så du altid har det nyeste overblik, der passer til din interesse og livssituation. Har du derfor et tilbud, du rigtig gerne vil have på Struers Socialkompas, så er du altid velkommen til at kontakte os på socialkompas@struer.dk.

Fakta om Socialkompas

  • Socialkompas er en lokalforankret digital portal, hvor borgere kan finde sociale aktiviteter og kommunale tilbud. Imens kan foreninger, organisationer og kommunale institutioner bruge platformen til at synliggøre deres tilgængelige tilbud over for borgerne.
  • Socialkompas er oprindeligt udviklet af Frivilligcenter Aarhus i samarbejde med Aarhus Kommune i 2020-2021, hvor platformen har fået lokal anerkendelse og stor brug.
  • FriSe (Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark) står i perioden 2022 og frem mod 2026 for at udbrede Socialkompas lokalt i 40 kommuner, så flere steder kan få glæde af tilbudsportalen.