Welcome September bød internationale borgere velkommen til Struer

Publiceret 14-09-2023

For andet år i streg afholdt Tilflytterservice velkomstarrangement for internationale borgere i Struer Kommune. Det foregik tirsdag d. 11. september i Struer Energi Park, hvor aftenen stod på fællesspisning, sang og hygge.

Tirsdag d. 11. september 2023 afholdte Tilflytterservice for andet år i træk velkomstarrangement målrettet internationale borgere i Struer Kommune. I år bød Welcome September-arrangementet på fællesspisning og -sang i Struer Energi Park. Det førte til nogle rigtig hyggelige timer, hvor snakken gik derudad blandt deltagerne.

Efter spisningen førte Struer Sangkraftcenter an i fællessang på engelsk, hvorefter deltagerne fik en rundvisning af Energi Parkens faciliteter. Slutteligt var der gang i den helt store spørgerunde, hvor Struers fritidsvejleder Rikke Dalby og tilflytterkonsulent Tina Mortensdahl Hestbech hjalp deltagerne med at få svar på alverdens spørgsmål.

Welcome September er en del af en række velkomstarrangementer, der foregår i løbet af september rundt i landet. Fælles for arrangementerne er, at de henvender sig specifikt til internationale tilflyttere og borgere

Hertil afholder Tilflytterservice i Struer Kommune jævnligt events for tilflyttere og borgere, der ønsker at udvide deres netværk i området. Du kan holde dig opdateret om disse på Tilflytterservices Facebookside.

I forlængelse af det internationale velkomstevent vil Struer Bibliotek hænge et verdenskort op resten af september måned. Her kan internationale borgere få mulighed for at markere deres oprindelsesland med et klistermærke. Det bliver spændende at se, hvor mange nationaliteter, vi er i vores skønne kommune!