Ny direktør: Vi skal hjælpe folk med at leve deres drømme ud

Publiceret 29-11-2023

Dennis Jensen er ny Teknik- og Kulturdirektør i Struer Kommune. Han kommer med mere end 10 års kommunal ledelseserfaring og solid indsigt i både kultur, klima, erhverv og bosætning og glæder sig til at være med til at udfolde kommunens vækst-ambitioner.

2. januar 2024 træder Dennis Jensen ind på rådhuset i Struer som kommunens nye Teknik-og Kulturdirektør. Med i rygsækken har han erfaringer med både de kulturelle og de tekniske fagområder. 53-årige Dennis Jensen har beskæftiget sig med ledelse i mere end 10 år, senest i Favrskov kommune og før det i Randers. Han har også haft selvstændig konsulentvirksomhed.

- Vi ser frem til, at Dennis Jensen starter som vores nye Teknik- og Kulturdirektør. Vi er overbeviste om, at han er den helt rigtige til at løfte den vigtige udvikling, vi har sat i gang, blandt andet indenfor grøn omstilling, landdistrikt-udvikling og den kommende bydel Stævnen på Struer Havn. Han kommer også til at være med til at udvikle kommunens nye Center for Kultur bl.a. i samarbejde med de forskellige aktører på området. Dennis Jensen tilfører os nogle spændende erfaringer og kompetencer, både på fagområderne og i dialogen foreninger og aktører, og jeg glæder mig meget til samarbejdet, udtaler kommunaldirektør Jesper Thyrring Møller.

Det er et drømmejob

Dennis Jensen beskriver selv stillingen i Struer som et drømmejob, og det var især muligheden for at arbejde med kommunens vækst-dagsorden, som fik ham til at lægge billet ind på direktørjobbet, men også det særlige DNA, han fornemmer, der er i Struer, fortæller han:

- Struer Kommune er verdenskendt indenfor lyd, med bl.a. B&O og Sound Hub Denmark. Samtidig er her store aktiver som fjorden, et charmerende bymiljø i Struer, flot og meget varieret natur i landområderne og engagerede, mindre samfund. Jeg ser meget frem til at være med til at udvikle hele kommunen, og jeg fornemmer en helt særlig vilje til at finde løsninger gennem tæt samarbejde mellem borgere, erhvervsliv og kommune. Vores opgave som kommune er at hjælpe folk med at leve deres drømme ud, og samskabelse er en vigtig nøgle til det, udtaler Dennis Jensen.

Den kommende direktør er godt bekendt med Struer. Han kommer ofte her på egnen, både i gode venners sommerhus på Jegindø og som flittig bruger af kulturtilbud i Struer og omegn.

Dennis Jensen er uddannet i statskundskab, cand.scient.pol, og har derudover en diplomuddannelse i projektledelse og lederuddannelse fra CBS Executive. Han bor i Bjerringbro med sin hustru og har tre voksne sønner, og så er han inkarneret foreningsmand, blandt andet som formand for den lokale håndboldklub gennem mange år.