Frivillige ildsjæle blev fejret med manér

Publiceret 25-01-2023

Der blev holdt et brag af en fest, da de frivillige kræfter i Struer Kommune blev fejret under årets nytårskur for frivillige. Her kan du læse mere om aftenen og se de velfortjente vindere af frivilligpriserne i 2023.

De frivillige kræfter gør en værdifuld indsats, når det handler om at styrke foreningslivet og fællesskabet i Struer Kommune. Derfor blev de frivillige ildsjæle også traditionen tro fejret med manér i Struer Energi Park den 24. januar. Hallen var fyldt godt op, da næsten 500 deltagere troppede op til festlighederne. De to konferencierer Vibekke Zol og Thomas Antunes styrede her aftenens program. Nytårskuren blev akkompagneret med skøn musik fra Vestjysk Bigband.

Undervejs blev hyggen og prisuddelingerne krydret med indslag fra henholdsvis singer-songwriter Solvej Nygaard Gregersen samt SDS Danseshow. Deltagerne talte frivillige fra alskens foreninger. Det gjaldt alt fra spejderkorps og gymnastik til menighedsråd og jernbanemuseum. Et faktum, der viser, at foreningslivet i Struer Kommune omfavner en bred vifte af interesseområder, aktiviteter og målgrupper.

Årets prismodtagere 2023

Der var i alt 9 priser, der blev uddelt i løbet af aftenen. Som noget helt særligt blev Frivilligprisen for første gang delt mellem tre modtagere. Trods det faktum, at de tre modtagere kom fra forskellige områder i kommunen, havde de alle gjort en særlig indsats for de ukrainske flygtninge, der kom til Struer Kommune.

Herunder kan du se alle frivilligpriserne samt de velfortjente vindere i 2023:

  • Årets Idrætsnavn: Mikkel O. Pedersen, racerkører
  • Foreningsprisen: Struer Golfklub
  • Spejderprisen: Mette Holm Nielsen, KFUM Spejderne Langhøj
  • Kulturprisen (2 modtagere): Folk Club ’95 & Kaj Rasmussen, Midt- og Vestjyllands Jernbanemuseum
  • Handicapprisen: William Nielsen, Købmanden Løvbjerg
  • Frivillighedsprisen (3 modtagere): Viktoria Pasichenko – Struer hjælper Ukraine, Lone Berg Jensen – Ukrainerindsatsen i Humlum & Malene Nedergaard – Ukrainerindsatsen på Thyholm.
  • Du gør en forskel: Gitte Kjærgaard Sørensen, Conny Andersen og Birthe Nielsen, Struer Gymnastikforening.
  • Unglederprisen: Mathias Jensen, Hjerm-Langhøj-Vejrum Junior springhold.
  • Lederprisen: Jes Bach, Struer Boldklub