Få en samtalemakker med Gigtforeningens nye tjeneste og online hjælpeunivers

Publiceret 07-12-2023

Gennem Gigtforeningens nyoprettede samtaletjeneste ’Samtalemakkere’, har du mulighed for at tale med andre gigtramte og dele jeres livserfaringer med hinanden. I forlængelse heraf har Gigtforeningen ligeledes oprettet et online hjælpeunivers til dig, der er nydiagnosticeret med en gigtsygdom. Læs mere her.

Gigtforeningen har etableret et nyt tilbud til dig, der er gigtramt. Tilbuddet hedder Samtalemakkere og er en samtaletjeneste for mennesker med gigt i målgruppen 18 år og op.

Gennem tilbuddet har du mulighed for at tale med en anden person, der kender til det at leve med en gigtsygdom. Du kan ligeledes selv tilmelde dig som samtalemakker, uanset om du er nydiagnosticeret, eller du har haft gigt i mange år.

Onlineunivers henvendt til nydiagnosticerede

Samtidig har Gigtforeningen skabt et online hjælpeunivers for nydiagnosticerede. Tilbuddet henvender sig her til personer, der inden for de seneste år har fået en ryg- eller gigtdiagnose. Det nye univers hedder Ny med Gigt, og her kan du finde både viden, redskaber, digital rådgivning og værktøjer til at håndtere din nye livssituation.