Anders får Dronningens Fortjenstmedalje i sølv for 50-års jubilæum

Publiceret 22-08-2023

Anders Lægsgård Clausen blev i start august 2023 tildelt Dronningens Fortjenstmedalje i sølv for sine 50 år i Struer Kommune. En flot karriere der har involveret forskellige stillinger og arbejdsopgaver.

I starten af august havde vi fornøjelsen af at overrække Anders Lægsgård Clausen Dronningens Fortjenstmedalje i sølv for hans 50 år lange karriere i Struer Kommune.

Det er ikke hver dag, man kan fejre så flot et jubilæum. Derfor havde Anders’ arbejdsplads, Fønixgården, også sørget for at arrangere en mindre sammenkomst med tale fra Centerleder Bo Bakbo-Carlsen og selvfølgelig masser af velfortjente klapsalver.

En flot karriere med forskellige jobkasketter

Anders blev ansat i Struer Kommune som lærer og overlærer den første august 1971 ved Resen Skole og siden Bremdal Skole. Her fortsatte Anders i lærerfaget indtil sommeren 2007, da han i 2008 i stedet skiftede stilling til Teknisk Servicemedarbejder frem til marts 2012. Herefter gik karriererejsen mod Struer Kommunes bo- og dagtilbud Fønixgården, hvor Anders blev ansat som Specialarbejder og fortsat arbejder den dag i dag.

I løbet af sine 50 år har Anders været en yderst tjenstvillig såvel loyal medarbejder og kollega. Anders er dermed en værdig modtager af Dronningens Fortjenstmedalje.

Rigtig stort tillykke, Anders!