To nye stjerneryttere til Le Tour Revanchen 2022 i Struer

For tredje gang bliver det unikke gadeløb Le Tour Revanchen afviklet i Struer, hvor Jakob Fuglsang og Kasper Asgreen allerede har bekræftet deres deltagelse i løbet. Nu kan yderligere to danske cykelstjerner ses i det i forvejen stærke felt. Der er tale om Team DSM-rytteren Søren Kragh Andersen og EF Education-EasyPost-rytteren Michael Valgren.

Michael Valgren leverede nogle imponerende resultater i 2021 hvor han blandt andet fik to klassikersejre, nemlig Giro della Toscana og Coppa Sabatini. Foruden disse sejre, endte han også på en flot 3. plads i VM i landevejscykling. Michael Valgren har deltaget i de to sidste Le Tour Revancher og stiller altså nu op for tredje gang:

”Det har de to sidste gange været en fed oplevelse at deltage i Le Tour Revanchen og det er skønt at køre løb på de danske veje. Derfor ønsker jeg naturligvis at deltage igen i år og som altid bliver det et stærkt felt, der stiller op. Jeg håber selvfølgelig på at tage vindertitlen med mig hjem denne gang og nu er det jo også tredje gang, at jeg deltager. Som man siger; tredje gang, lykkens gang.”

Søren Kragh Andersen slog for alvor sit navn fast, da han i 2020 vandt intet mindre end to etaper i Tour de France. Denne præstation endte også ud i en kåring som Årets Cykelrytter 2020. Det er nu anden gang at Søren Kragh Andersen deltager i Le Tour Revanchen og han glæder sig til endnu engang at være en del af folkefesten i Struer:

”Jeg havde en rigtig positiv oplevelse til sidste års Le Tour Revanchen og derfor er jeg rigtig glad for, at jeg igen får muligheden for at deltage i løbet. Jeg glæder mig til endnu engang at prøve kræfter med den tekniske svære rute og håber selvfølgelig på at tage sejren i år. Men mest af alt glæder jeg mig til at have det sjovt og hilse på alle de fremmødte cykelfans.”

For de fremmødte tilskuere vil det være gratis at deltage. Det er bliver en rigtig folkefest og der kommer ikke til at mangle noget, hverken stemning, musik, eller muligheder for køb af mad og drikkevarer.