Struer Kommune - Lydens ByStruer Kommune - Lydens By

Underretning om indsamling af personoplysninger

Efter databeskyttelsesforordningens artikel 14 skal vi give dig en række oplysninger, når vi modtager oplysninger om dig fra andre.

Hvis du har kontakt med Sundhed og Omsorg, har du modtaget et personligt brev.

De oplysninger vi skal give dig er følgende:
1.    Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?
2.    Kontaktoplysninger på databeskyttelsesrådgiveren
3.    Formålene og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger
4.    Kategorier af personoplysninger
5.    Modtagere eller kategorier af modtagere
6.    Overførsel til modtagere i tredjelande, herunder internationale organisationer
7.    Hvor dine personoplysninger stammer fra
8.    Opbevaring af dine personoplysninger
9.    Automatiske afgørelser, herunder profilering
10.    Retten til at trække samtykke tilbage
11.    Dine rettigheder
12.    Klage til Datatilsynet

I bilaget nedenfor finder du en uddybning i forhold til de oplysninger, vi skal give dig.

Med venlig hilsen

Tina Holmgaard
Centerchef for Sundhed og Omsorg
Struer kommune

 

Bilag: Oplysning om vores behandling af dine personoplysninger m.v.

Her kan du henvende dig

Sundhed og Omsorg

Østergade 11, 1. sal
Telefon: 9684 8484
E--mail: tinahol@struer.dk

Centerchef

Tina Holmgaard

KONTAKT INFORMATION
Struer Kommune
Østergade 11-15
7600 Struer
CVR: 29189951
T: 9684 8484
struer@struer.dk
sikkerpost@struer.dk
Databeskyttelsesrådgiver
http://struer.dk/dpo
dpo@struer.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag   kl: 10:00 - 15:00
Tirsdag   kl: 10:00 - 15:00
Onsdag   kl: 10:00 - 15:00
Torsdag   kl: 10:00 - 17:00
Fredag   kl: 10:00 - 12:00

 

DEN DIGITALE HOTLINE - TELEFON: 70 20 00 00

TELEFONTIDER  
Mandag - torsdag kl. 08.00 - 20.00
Fredag kl. 08.00 - 16.00
Lørdag lukket
Søndag kl. 16.00 - 20.00