Indsatser til psykisk sårbare

Hvis du har psykiske udfordringer, har vi forskellige indsatser målrettet dig. Det kan være rådgivning, støtte og vejledning. Sammen tager vi udgangspunkt i dig for at finde dine ressourcer og styrke disse. Med udgangspunkt i din individuelle udfordring afklarer vi sammen behov for grad og type af indsats.

Boligfællesskabet Voldgade 69

Har du en psykiatrisk diagnose eller psykisk sårbarhed og/eller erhvervede hjerneskader, er Boligfællesskabet Voldgade 69 målrettet dig.

Du kan via din sagsbehandler få viden om du er i målgruppen til et døgndækket tilbud.

Du kan bo på Boligfællesskabet Voldgade 69, hvis du har brug for støtte i dagligdagen og hvis du har behov for at bo et sted med personale hele døgnet.

Boligfællesskabet Voldgade 69 råder over 20 lejligheder. Lejlighederne er fordelt på to etager og indeholder Stue og køkken i et samt soveværelse og badeværelse.

Boligfællesskabet Voldgade 69 ligger ca. 15 min gang fra Struer centrum, hvor du finder gågade, biograf, indkøbscenter og kulturhus. Vi lægger vægt på at skabe et miljø, der gør, at huset bliver et levende fællesskab med hjemlig hygge, atmosfære og trygge rammer.

 

Senest opdateret 02-05-2024
Kontakt

Handicap, Social & Psykiatri

T: 96 84 83 33

Vi anbefaler, at du bruger sikker mail, når du skriver til os.

Skriv via Borger.dk (Borger)

Skriv via Virk.dk (Virksomhed)