Efterskole

Her kan du læse mere om de efterskoler der findes i kommunen.

Hardsyssel er en efterskole for alle – her er der plads til at være dig selv samtidig med, at du møder nye venner, lærer nyt og bliver udfordret både personligt og fagligt.

Ingen er perfekte, og der er ingen, der skal være perfekte. Heller ikke på Hardsyssel, hvor vi har en stor bredde i elevflokken, hvilket er meget givende for fællesskabet og stemningen på skolen. Her finder du en tryg base, hvor du kan komme, som du er og blive til dén, du gerne vil være.

På Lyngs Idrætsefterskole går vi i op i tre ting: Idræt, faglighed og din udvikling som menneske. Alle tre hænger sammen – og kan kun lykkes godt i fællesskab med andre.

Hos os kan du dyrke din begejstring for idræt og sport. Du kan prøve mange ting eller gå i dybden med det, du brænder for.

Venø Efterskole er del af det lille ø-samfund, Venø, som ligger lige udenfor Struer. Skolen ligger midt i naturen med en flot udsigt over Limfjorden, og det er netop Venøs særkender, der er drivkraften i skolens 4 linjer.

  • Med vand hele vejen rundt om skolen finder vi altid ideelle vind- og sejladsforhold til Surf & Sejlads
  • Øens varierede natur er en optimal ramme for kajak, klatring, mountainbike og overnatning i det fri med Friluftsliv
  • Venø har et aktivt kultur- og foreningsliv, der sammen med naturen er til stor inspiration for både Forfatterlinjen og Kunstlinjen

For nogle betyder et efterskoleår at finde sig selv, men for alle betyder det nye oplevelser, venskaber og minder for livet. Handbjerghus Efterskole tilbyder unikke valgfag, og en god og nærværende undervisning, der gør dig parat til tiden efter efterskoleåret.

Vi er en lille efterskole, med et stort sammenhold.

Kontakt

Børn & Unge

T: 96 84 85 55

Vi anbefaler, at du bruger sikker mail, når du skriver til os.

Skriv via Borger.dk (Borger)

Skriv via Virk.dk (Virksomhed)