Rickshaw cykler

Hvis du bor på et af kommunens plejecentre eller er gangbesværet og bor i eget hjem, har du mulighed for en tur på en Rickshaw cykel. 

Rickshaw cyklerne kan bidrage til, at du som borger på ældreområdet får mulighed for at komme ud og få vind i håret, frisk luft og gode oplevelser i fællesskab med andre.

Tilbuddet om cykelture er for dig der bor på et af kommunens plejecentre, eller er gangbesværet og bor i eget hjem. Du kan blive tilknyttet en af kommunens frivillige cykelpiloter, eller cykle med et familiemedlem eller en bekendt efter aftale. Hvor ofte du vil cykle aftales individuelt.

Cykelturene kan være en fantastisk måde at mødes på tværs af generationer. Bedsteforældre, børn og børnebørn kan sidde med på cyklen og andre kan cykle med ved siden af.

Der arrangeres indimellem fællesture, cykelpiloterne eller passagererne imellem, både kortere og længere ture ud i naturen.

Cyklerne er placeret på 7 forskellige lokationer i kommunen:

  • Bangs Have: Gimsinghovedvej 10, Struer.
  • Enggård Centret: Anlægsvej 6, Struer.
  • Vestcenter Kilen, Dagcenter: Voldgade 14D, Struer. 
  • Struer Vestby: Voldgade 14, Struer.
  • Struer Østby: Danmarksgade, Struer.
  • Ældrecentret Solvang: Rolighedsvej 1, Hvidbjerg.
  • Asp Friplejehjem: Kirketoft 1, Asp.

Der er altid brug for frivillige cykelpiloter, der vil bidrage til, at endnu flere kan komme ud og få smil på læben og vind i håret. Kriterierne for at blive cykelpilot er, at du skal gennemføre en kort oplæring på cyklerne med en af vores erfarne cykelkaptajner. Dette for at sikre at sikkerheden er i top, for både pilot og passager.

Er du interesseret i at høre mere om hvordan man bliver passager eller pilot på en cykeltur så kontakt:

Christina Ahrensborg, Aktivitetskoordinator, Netværk & Fællesskab. Mob: 24 48 24 06.

Pernille Hummelshøj Nørbye, Fællesskabskoordinator, Netværk & Fællesskab. Mob: 20 74 93 30.

Når pensionisttilværelsen melder sig, er det for mange en mulighed for at fylde hverdagen med menings- og værdifulde aktiviteter. Ønsker du hjælp til at afsøge hvilke muligheder for aktiviteter og socialt samvær der findes, er Struer Kommune klar til at hjælpe dig.

 

Se andre aktivitetstilbud her

Har du brug for lidt hjælp i hverdagen og savner socialt samvær, kan vores dagcentre være en mulighed for dig. Det, at du kommer hjemmefra nogle dage om ugen, kan bidrage til at højne din livskvalitet og forebygge, at du bliver ensom. Vores personale på dagcentrene kan komme hjem forbi dig, inden du starter i et dagcenter, så I sammen kan planlægge et program for ugen, transport, m.m.

Kontakt

Aktivitetscentre

Aktivitetscenter Struer
T:  24 87 71 47

Aktivitetscenter Thyholm
T:  30 57 59 21

Kontakt

Dagcentre

T: 24 87 84 69

Vi anbefaler, at du bruger sikker mail, når du skriver til os.

Skriv via Borger.dk (Borger)

Skriv via Virk.dk (Virksomhed)

Kontakt

Fællesskabskoordinator

Pernille Hummelhøj Nørbye
T: 20 74 93 30

 

Kontakt

Aktivitetskoordinator

Christina Ahrensborg
T: 24 48 24 06