Struer KommuneStruer Lydens by
Mad og drikke

Nordvestjylland er begavet med en masse små og store fødevarevirksomheder, der giver beskæftigelse til rigtig mange mennesker og mætter endnu flere. Hvert år i august finder Sansefestivalen sted i Struer, båret af et unikt netværk af lokale leverandører af mad, drikke og råvarer.

Vi har spurgt i dette netværk, hvem der vil stille boder op under Folkemødet og sælge lidt til ganen, så I kan tanke op mellem debatter og korsange og hvad der ellers foregår på dagen.

Vi er rigtig glade for, at følgende fem virksomheder har sagt ja til at komme med forskellige, lækre produkter, der skulle kunne både mætte, læske og tilfredsstille.

Cafax Struer

Cafax Struer er så venlige, at de har lovet at komme og give gratis kaffe under hele arrangementet. Så kom lidt i tre og nyd en varm kop kaffe, før Folkemødet går i gang i siloen.
http://www.cafax.dk/

CF Kitchen

CF Kitchen, der til daglig holder til på Grand Hotel, har burger med flæskesteg fra ”Ausumgaard” på Folkemødemenuen, og deler bod med Tambohus Kro.
http://www.cfkitchen.dk/

Dansk And & Jyske Raavarer

Dansk And & Jyske Raavarer frister dig med et udvalg fra butikken eller et glas lemonade, hvis vejret er til det, og måske også en is. Der vil ligeledes være søde sager. Jyske Raavarer holder desuden længe åbent i butikken på Havnevej 8A, så du kan nå forbi efter Folkemødet.
http://www.jyskeraavarer.dk/shop/frontpage.html

Struer Håndbryg

Struer Håndbryg, byens bryggeri, sælger egne pølser med brød og medbringer naturligvis også sine kendte tørstslukkere.  
http://struerhaandbryg.dk/

Tambohus Kro

Tambohus Kro tænder op for grillen og har pølser og brød med. Til at købe med hjem har kroen sine egne marmelader og salt. Lige op til Folkemødet lægger de sig fast på, hvad de tager med, så sørg for at kigge forbi og se, hvad de har fundet på. Så kan du også høre om Gallowaykvæget, som bliver brugt til naturpleje i et samskabelsesprojekt på Thyholm og desuden er på kroens menu fra tid til anden. Tambohus Kro deler bod med CF Kitchen.
http://www.tambohus.dk/

KONTAKT INFORMATION
Struer Kommune
Østergade 11-15
7600 Struer
CVR: 29189951
T: 9684 8484
struer@struer.dk
sikkerpost@struer.dk
Databeskyttelsesrådgiver
http://struer.dk/dpo
dpo@struer.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag   kl: 10:00 - 15:00
Tirsdag   kl: 10:00 - 15:00
Onsdag   kl: 10:00 - 15:00
Torsdag   kl: 10:00 - 17:00
Fredag   kl: 10:00 - 12:00

 

DEN DIGITALE HOTLINE

TELEFONTIDER  
Mandag - torsdag kl. 08.00 - 20.00
Fredag kl. 08.00 - 16.00
Lørdag lukket
Søndag kl. 16.00 - 20.00