Struer KommuneStruer Lydens by
Leje af lokaler & idrætsanlæg

Rundt om i Struer Kommune findes mange forskellige lokaler og arealer, som kan lejes af private og foreninger.

Du kan blandt andet låne Folkets Hus, haller og sognegårde, ligesom der også er mulighed for at bruge sportspladser og grønne områder.

Brug af kommunale lokaler og idrætsanlæg til aktiviteter

Kommunale lokaler og idrætsanlæg stilles gratis til rådighed for aktiviteter i foreninger og klubber. Der betales gebyr for benyttelse af gymnastiksale og brug af skoler til overnatningsarrangementer.

Kommunens sognegårde udlejes til alle interesserede. Se folderen "Du kan leje en sognegård". Alle kommunens foreninger kan efter ansøgning helt eller delvis fritages for betaling af leje. Læs om regler for fritagelse nedenfor og hent ansøgningsskema.

Du kan ansøge online om at bruge de kommunale lokaler, mens ønsker om lån af sportspladser rettes til Teknisk Drift og Anlæg.

Klasse- og faglokaler

Klasse- og faglokaler stilles til rådighed i sæsonen 1. september til 31. august.

Gymnastiksale og haller

Gymnastiksale og haller stilles til rådighed i følgende sæsoner:

• Sommersæson: 1. april - 31. august
  • Vinter sæson: 1. september - 31. marts

Ansøgningsfrister

Der er mulighed for løbende at søge lokaler, men hovedfordelingen sker ved følgende frister:

• Klasse- og faglokaler: 15. april
  • Gymnastiksale og haller, vintersæson: 15. april
  • Gymnastiksale og haller, sommersæson: 15. februar

Lokaler skal ansøges/bookes gennem det elektroniske bookingssystem Conventus.

En forudsætning for at søge lokaler er, at Foreningen er oprettet som forening i det elektroniske bookingssystem Conventus.

Yderligere information ved kultur- og fritidskonsulent Søren Sørensen tlf. 96848261 / 29637865

Lån af offentlige arealer

Der skal søges om tilladelse hos Teknisk Drift og Anlæg, hvis man som borger eller forening ønsker at bruge offentlige arealer til f.eks. tombola, musik, sportsfester og lignende med offentlig adgang.

Idrætshaller

Henvendelse om leje rettes til de enkelte halbestyrelser.

Postbox 19
F: 9684 8109